300 ciuperci proaspete sau 150 g ciuperci deshidratate (hribi, gălbiori, ghebe) 100 ml ulei 200 g ceapă 2 linguri bulion 2-3 căței de usturoi 1 frunză dafin sare, piper mărar
Dacă folosești ciuperci uscate,cu 24 de ore înainte de preparare,le pui într-un castron cu apă cât să le acopere ca să se rehidrateze. A doua zi le fierbi timp de 30 minute. Cureți ceapa și usturoiul. Le tai mărunt și călești în ulei ceapa și doi căței de usturoi, amestecând până când acesta devin transparente. Speli ciupercile proaspete,le feliezi sau le storci pe cele rehidratate și fierte și le pui peste ceapă. Le înăbuși 20 minute la foc domol. Adaugi bulionul și stingi cu 250 ml apă caldă. Pui în oală foaia de dafin ruptă în bucăți, completezi cu apă cât să acopere ingredientele și fierbi mâncarea 20 de minute, la foc mediu. Sărezi și condimenteze mâncarea după gust și o mai lași să dea în câteva clocote. Adaugi usturoiul rămas, presari mărarul tocat și stingi focul.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: deeascumpik
Mesaj:
deeascumpik
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.